A tudati védelem alapjai angyalokkal
2021. december 10. írta: Spiritan

A tudati védelem alapjai angyalokkal

A tudati védelem, mentális védekezés angyali segítséggel az ártó szándékú szellemlények, a negatív energiák, az ártó szándékkal szemben hatékony.

A mentális, avagy tudati védelem angyali segítséggel minden élethelyzetben hasznos azon emberek számára, akik szeretik jól érezni magukat, szeretnek boldogok lenni.

Ismered azt az érzést, hogy "lehúz egy hely"? Amikor belépsz és máris elmúlik a jó kedved, és perceken belül csüggedés, fáradtság, rossz kedv uralkodik el rajtad?

A tudati védelem mindenki számára fontos

Az angyali segítséggel felhúzott mentális védelem viselése kiemelten fontos negatív, lehúzó, alacsony minőségű, energetikai szennyel teli térben.

Amikor egy alacsonyabb energiájú helyre, például egy forgalmasabb közterületre, vagy alkoholisták látogatta helyre kell mennünk, amikor beteg vagy mérges emberek között vagyunk, fontos energetikai védelmet teremteni magunk köré.

A cikk a tarsasag.org oldalon folytatódikspiritan-kozossegi-oldal-ezoterikus-magazin042.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://spiritualismagia.blog.hu/api/trackback/id/tr3816780056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása